25 februari veiling voor het goede doel

25 februari veiling voor het goede doel

Vondeldorp
Dufay CaféKunst en CultuurLezing

Zondag 25 februari komt Cris Toala Olivares in het Dufay Café, de veelvuldig bekroonde fotograaf van het licht, journalist, ontdekkingsreiziger en enthousiast verteller. Dagmar Janousek interviewt hem deze middag over zijn nieuwe boek, Amsterdam en zijn toekomstige projecten zoals de Waddenzee, zijn bijdrage aan het behoud van inheemse ancestrale cacaoplanten in de amazonas en het ondersteunen van door vrouwen geleide agrarische projecten in Ecuador.

Cris krijgt de gelegenheid om 10 foto's uit zijn Amsterdam-boek te exposeren in het Dufay Café. Op deze manier worden nog meer Amsterdammers bekend met zijn werk. Deze foto’s worden aansluitend aan de lezing op 25 februari geveild om zijn projecten in Ecuador te steunen.

Wij willen graag Cris helpen om de 10 te exposeren fotoprints voor te  financieren. Inmiddels zijn er drie voorgefinancierd, en we hebben dus nog minimaal 4 - 7 gegadigden nodig die dit ook willen doen. De idee is volgende: 

  • Kies één of meer foto's uit de door Cris geselecteerde foto’s, hieronder (Cris vertelt tijdens het literair café de verhalen achter de foto’s).
  • De foto wordt afgedrukt en ingelijst met passe-partout en museumglas in een houten frame (30 x 40 cm) of wordt op Alu afgedrukt.
  • De kosten voor voorfinanciering per ingelijste foto: 250 euro.
  • Als de foto verkocht wordt tijdens de veiling, krijg je de voorfinanciering terug.
  • Als de foto tijdens de veiling niet wordt verkocht mag je het werk hebben voor het bedrag van de voorfinanciering (inkoopprijs)
U kunt zich aanmelden voor het financieren van één van de fotoprints via dit formulier (link).
Klik hier (link) voor meer informatie over de lezing op 25 februari.
Klik hier (link) om direct kaarten te bestellen.

 

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam