Nieuws

Programma Vondeldorp in het Dufay Café in december

Dufay Café

Sinterklaaspoppen versieren voor de kinderen, een literair café met Jannah Loontjens en een heuse Christmas sing-along. Behalve de bitterballenborrel, de film, de pubquiz en het kaarten organiseert Vondeldorp nog veel meer in het Dufay Café. Hieronder het complete overzicht voor de maand december. Klik op de titels voor meer informatie en het bestellen van kaarten.

Zondag 3, 15.00 uur Jeugd - Sinterklaaspoppen versieren!

Sint is weer in het land en wat is er nou leuker dan je eigen speculaaspop versieren? Kom met je ouders naar het Dufay Café waar de speculaaspoppen en lekkere versiering al klaar staan voor je komst. 

Zondag 3, 16.00 uur Bitterballenborrel

De maandelijkse bitterballenborrel. Alleen voor leden en introducées

Dinsdag 5, 20.00 uur Film - La vita è bella (1997)

Italiaanse tragikomedie, geregisseerd door Roberto Benigni

Dinsdag 12, 20.00 uur Literair Café - Jannah Loontjens

Dinsdagavond 12 december organiseert Vondeldorp een Literair Café in het Dufay Café onder het motto Heel Vondeldorp leest. Te gast is Jannah Loontjens. We spreken met haar over haar boek En toen ging hij.

Woensdag 13, 20.00 uur Pubquiz

De maandelijkse pubquiz voor iedereen.

Zondag 17, 16.00 uur Christmas sing-along

LET IT SNOW! Vondeldorp Sing-along met kerstliederen, glühwein en erwtensoep. Op zondagmiddag 17 december branden de kaarsen en staat de glühwein klaar: het Dufay Café staat in het teken van kerst! Alleen voor leden Vondeldorp.

Maandag 18, 13.00 uur Kerstbridgedrive

Een speciale kerstbridgedrive.

Dinsdag 19, 20.00 uur Bridge en/of klaverjassen

Voor beginners (die wel al de basiskennis bezitten) tot gevorderden.

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam