Nieuws

Thuistafels gaan weer van start!

Van en door Vondeldorp

Marianne Heesbeen en Wietske van Agtmaal gaan in januari de Thuistafels weer nieuw leven inblazen.

Een VondelThuistafel bestaat uit een twee-, maximaal driegangendiner.  Het hoeven echt geen culinaire hoogstandjes te zijn. Maak iets wat je makkelijk afgaat. Het gaat om het ontmoeten van elkaar aan tafel.

De start is om 18.30 uur met een borrel. Om 19.00 uur gaan we aan tafel en in principe eindigt de avond om 21.00 uur.

We vragen een bijdrage van 12,50 euro (inclusief drankjes, koffie en thee). Liefst contant betalen.

De eerste Thuistafel op 26 januari is inmiddels VOL

Lees HIER meer over de Thuistafels.

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg