De Thuistafel - Eat to meet

De VondelThuistafels zijn altijd gezellige avonden in een huiselijke sfeer die leiden tot mooie gesprekken en bijzondere ontmoetingen. Wil jij een Thuistafel organiseren? Hieronder zie je hoe het werkt. 

Organiseren van een Thuistafel

Wil je ook bij jou thuis voor een  aantal Vondeldorpers een – eenvoudige – maaltijd verzorgen? Dat kan. Geef je op bij Clara Hillen via dit formulier (klik hier). Daar word je gevraagd het volgende te vermelden: de datum, je naam- en adresgegevens, wat het hoofdgerecht wordt (vis, vlees, vegetarisch) en het aantal gasten dat je kan ontvangen.

Wij sturen deze aanmelding door naar de redactie voor plaatsing in de Nieuwsbrief.

Opgeven als gast aan de Thuistafel

Vind je het leuk om nieuwe buurtgenoten te ontmoeten tijdens een etentje van de Thuistafels? Geef je op bij degene die een VondelThuistafel organiseert via het e-mailadres van de gastvrouw/heer dat in de nieuwsbrief wordt vermeld.

Verder contact

Dat verloopt rechtstreeks tussen de gastvrouw/heer en de gast: je ontvangt snel een bevestiging van je aanmelding, en ongeveer een week voor de avond het adres en telefoonnummer van degene waar je moet zijn.

Of… een afmelding voor als de VondelThuistafel overtekend is. Maar, hopelijk kan je dan een andere keer mee-eten.

Een VondelThuistafel bestaat uit een twee-, maximaal driegangendiner bij iemand thuis. De start is om 18.30 uur met een borrel. Om 19.00 uur gaan we aan tafel en in principe eindigt de avond om 21.00 uur.

We vragen een bijdrage van 12,50 euro (inclusief drankjes, koffie en thee). Liefst contant betalen.

De tafels worden via de nieuwsbrief gecommuniceerd of kijk op de Agenda

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam