Muziek: Trio Route Soleil

Op zondagmiddag 24 maart 2024 klinken zonnige tonen in het Dufay Café die uw hart in deze wintermaanden zullen verwarmen. Het Trio Route Soleil komt op bezoek en brengt hun mooiste chansonrepertoire ten gehore.

Violist Ian de Jong, verheugt zich om samen met zijn collegamusici zangeres Maaike Kitslaar en pianist/accordeonist Jaap Somsen op te mogen treden in het DufayCafe.

Muziek in mediterrane sferen, dat is wat Route Soleil brengt. Met de prachtige klanken van Frans- en Spaanstalige liederen laat het ensemble de temperatuur op aangename wijze stijgen. Het trio neemt u in haar programma mee naar de heuvels van Ferrat, het Brussel van Brel en ook langs de melancholieke wandelpaden van chanteuse Barbara. Deze poëtische teksten klinken zo nu en dan ook in een Nederlandse vertaling van Maaike. Naast chansons brengt het trio ook tango’s en Zuid-Amerikaanse ballades ten gehore.

Plaats: Dufay Café, Dufaystraat 19

Datum: Zondag 24 maart

Aanvang: 16.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur - na aanvang geen toegang

Kosten:

  • Regulier: € 16,00
  • Leden Vondeldorp: € 12,00
  • Stadspas met groene stip € 5,00
  • Toeslag kaartje aan de zaal: € 1,50

Klik HIER om kaarten te kopen.

Terug naar het programma-overzicht van maart.

Over Route Soleil

Maaike, Jaap en Ian volgden respectievelijk opleidingen aan de conservatoria van Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Als duo stonden Jaap en Maaike in 2022 in de finale van het befaamde Concours de la Chanson van Alliance Française. Hun samenwerking met Ian de Jong ontstond tijdens de eerste coronalockdown op Koningsdag 2020, toen het ensemble voor het eerst optrad voor een livestream van Studio 150 in Amsterdam. Jaap en Ian traden eerder op in oktober 2022 in het Dufaycafe met een onvergetelijke middag van het Starlet Duo.

Klik HIER voor de website van Route Soleil.

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam