Optreden Starling Duet groot succes

Optreden Starling Duet groot succes

Dufay CaféMuziek

Zondagmiddag 9 oktober was het eerste concert in de reeks 'Muziek op Zondagmiddag' die Vondeldorp organiseert in het DufayCafé. De spits werd afgebeten door het Starling Duet, bestaande uit Ian de Jong (viool) en Jaap Somsen (accordeon/piano/vocals) die ons meenamen op een wervelende wereldreis van Argentinie naar Hongarije en via Parijs naar Amsterdam. Een uur lang genieten van deze bijzondere talenten, met een gezellige borrel na afloop.
Wat een prachtige start van wat hopelijk een lange reeks concerten gaat worden in 'onze eigen huiskamer'!

Het volgende concert is op zondagmiddag 13 november. Dan treedt buurtgenoot Harald Walkate voor ons op met zijn jazzband The New York Second. Kom heerlijk genieten van hun muziek die door criticie is omschreven als Atmosferisch’, ‘poëtisch’, en ‘filmisch'.

Voor drie korte fragmenten uit het optreden klik HIER en HIER en HIER.

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam