UITVERKOCHT - Chambres d'Amis presenteert Tazelaar | Banchet | Jiskoot

UITVERKOCHT - Chambres d'Amis presenteert Tazelaar | Banchet | Jiskoot

Vondeldorp
Kunst en CultuurMuziek
Chambres d’amis presenteert jazz..!
DIT CONCERT IS UITVERKOCHT - U KUNT GEEN KAARTEN MEER BESTELLEN

Na uitstel van het concert op 8 juni zijn we in volle vaart gaan zoeken naar een nieuwe datum en musici en die hebben we gevonden! En hoe! De tenorsaxofonist Gideon Tazelaar, volgens het Parool één van de grootste jazztalenten van Nederland, komt op zaterdag 29 juni voor ons spelen. Hij wordt geroemd om zijn virtuoze improvisaties.

Hij neemt de veelzijdige pianist Timothy Banchet en talentvolle bassist Cas Jiskoot mee. Deze speciaal voor ons huiskamerconcert geformeerde samenstelling speelt stukken uit het American Songbook! Jazzmuziek uit de jaren 50 en 60. Composities van Bud Powell, de beboppianist, en van Thelonious Monk en Sonny Rollins.

We zijn heel blij dat Jacqueline Dessing weer haar huiskamer beschikbaar stelt en we ontvangen jullie graag op zaterdag 29 juni a.s. in de Johannes Verhulststraat.

Aanvang 16.30 uur, inloop vanaf 16.00 uur.

Het concert zal ongeveer een uur duren en na afloop bieden we jullie weer graag een drankje aan waar ook de musici bij aanwezig zullen zijn.

Kaartjes

Het concert is alleen toegankelijk voor leden van Vondeldorp en introducées.

Tickets zijn 15 euro per stuk, inclusief een drankje, te bestellen via de link hieronder.

Je ontvangt daarna een bevestiging met alle gegevens.

Er is natuurlijk maar een beperkt aantal plaatsen. Wie zich snel aanmeldt verzekert zich van een stoeltje en een interessante muzikale zaterdagmiddag.

LET OP!
  • U moet ingelogd zijn op het ledengedeelte van de website om kaartjes te kunnen bestellen. Als dat nog niet het geval is komt u, na het klikken op de link hieronder, eerst op de inlogpagina. Daarna wordt u doorgeleid.
  • Als u al lang niet bent ingelogd op onze website dan komt u eerst op de pagina met uw persoonlijke gegevens ("Mijn gegevens"). Die kunt u dan controleren en eventueel corrigeren of aanvullen. U wordt doorgeleid naar het bestelformulier als u op "OPSLAAN" klikt, helemaal onderaan uw persoonlijke pagina.
  • Betaling van de kaartjes gaat via iDeal. Let erop dat u het hele bestelproces doorloopt om de betaling ook af te ronden.

Er zijn geen kaartjes meer te bestellen, maar als u op de wachtlijst wilt stuur dan een berichtje naar chambresdamis@vondeldorp.nl.

Heeft u nog vragen, mail ons dan op chambresdamis@vondeldorp.nl.

De musici:

Tenorsaxofonist Gideon Tazelaar (1997) was er vroeg bij. Op zijn elfde maakte hij al zijn opwachting op North Sea Jazz en op zijn veertiende werd hij toegelaten tot de bacheloropleiding van het Amsterdams Conservatorium. Hij had, zo jong als hij was, invalbeurten bij het Jazz Orchestra van het Concertgebouw en bij het New Cool Collective. In 2018 is hij cum laude afgestudeerd aan het conservatorium. Zijn horizon verbreden en zijn blik verruimen deed hij bij het Juilliard in New York. De saxofonist George Coleman en trompettist Wynton Marsalis waren daar zijn muzikale mentors. 

Pianist Timothy Banchet (1987) speelt al vanaf jonge leeftijd. Als kind kwam hij al in aanraking met jazz, soul en gospel. Het conservatorium rondde hij summa cum laude af – met de hoogste lof. Banchet speelde met o.a. Phillip Harper, Benjamin Herman, Jesse van Ruller, Shirma Rouse en Leona Philippo. Zijn spel is groovy, dan weer lyrisch, maar altijd ijzersterk – een veelzijdige pianist die met zijn smaakvolle keuzes in elke stijl weet te overtuigen.

Cas Jiskoot, afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft. En contrabassist. Amper twintig jaar en volop bloeiend in de jazzscene van Nederland. Begon op 7-jarige leeftijd aan gitaarlessen. Rond zijn dertiende vroeg medestudent en vriend Gijs Idema of hij niet in zijn bandje basgitaar kon komen spelen. Ging wat later twee jaar klassiek contrabas studeren en rolde zo de jazz in.

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam
Vitae Sport
Simply Fish