Chambres d'Amis start door!

Chambres d'Amis start door!

Vondeldorp
Kunst en CultuurLeden VondeldorpMuziek

Chambres d'amis gaat weer van start en presenteert een eerste huiskamerconcert op zaterdag 6 april met Dasha Serck, viool en Vital Stahievitch, piano.

Het eerste huiskamerconcert vindt plaats in het huis van Guusje aan de De Lairessestraat met een bijzonder optreden van de jonge violiste Dasha Serck en pianist Vital Stahievitch. We zijn trots dat deze talentvolle musici voor ons willen spelen. Het belooft een heel mooi programma te worden.

Programma:

Franz Schubert (1797-1828). Grand Duo voor viool en piano D.574. Allegro moderato

Johann Sebastian Bach (1685-1750). Vioolsonate nr.1 in g klein

  • Adagio
  • Fuga

Fryderyk Chopin (1810-1849). Ballade nr.1 in g klein, op.23

Edward Grieg (1843--1907). Sonate voor viool en piano nr.2, op.13

  • Lento doloroso. Allegro vivace
  • Allegretto tranquillo
  • Allegro animato

Aanvang 17.00 uur, inloop vanaf 16.30 uur.

Na afloop nodigen we iedereen graag uit voor een drankje.

Kaartjes

Het concert is alleen toegankelijk voor leden van Vondeldorp en introducées.

Tickets zijn 12 euro per stuk, te bestellen via de link hieronder.

Je ontvangt daarna een bevestiging met alle gegevens.

Er is natuurlijk maar een beperkt aantal plaatsen. Wie zich snel aanmeldt verzekert zich van een stoeltje en een interessante muzikale zaterdagmiddag.

IVM DE GROTE BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM KAARTEN TE BESTELLEN. WE KIJKEN OF WE NOG ENKELE PLAATSEN KUNNEN TOEVOEGEN. ALS DAT MOGELIJK IS DAN VINDT U OP DEZE PAGINA WEER EEN BESTELLINK.
LET OP!
  • U moet ingelogd zijn op het ledengedeelte van de website om kaartjes te kunnen bestellen. Als dat nog niet het geval is komt u na het klikken op de link, hierboven, eerst op de inlogpagina. Daarna wordt u doorgeleid.
  • Als u al lang niet bent ingelogd op onze website dan komt u eerst op de pagina met uw persoonlijke gegevens ("Mijn gegevens"). Die kunt u dan controleren en eventueel corrigeren of aanvullen. U wordt doorgeleid naar het bestelformulier als u op "OPSLAAN" klikt, helemaal onderaan uw persoonlijke pagina.
  • Betaling van de kaartjes gaat via iDeal. Let erop dat u het hele bestelproces doorloopt om de betaling ook af te ronden.

Heeft u nog vragen, mail ons dan op chambresdamis@vondeldorp.nl.

Over de musici:

Pianist Vital Stahievitch werd geboren in Minsk. Hij studeerde af aan het Republikeinse Muziek-college en aan de Wit-Russische Muziekacademie onder leiding van professor Zoya Kacharskaya.
Hij heeft deelgenomen aan tal van nationale en internationale festivals en trad op als solist en kamermuzikant in de meeste Europese landen, in Amerika en Japan.

Vital heeft talloze cd’s opgenomen met muziek van Schubert, Chopin, Prokofiev, Rachmaninov, Scarlatti en is prijswinnaar op internationale concoursen in Vilnius, Minsk, Antwerpen, Amsterdam, Utrecht, Taranto, Marianske Lazne.

In 2007 voltooide Vital de Masteropleiding aan het Conservatorium van Amsterdam, zijn pianoleraar was Håkon Austbø.

Sinds 2013 geeft Vital Stahievitch als correpetitor les aan het Conservatorium van Amsterdam.

Meer informatie is te vinden op de website stahievitch (link).

Dasha Serck is in 2003 geboren in Leiden en begon viool te spelen toen ze zes jaar oud was. Ze studeert momenteel aan het Conservatorium van Amsterdam in het derde jaar bachelor in de klas van Ilya Grubert. Ook heeft ze les bij de Academie Muzikaal Talent in Utrecht.

Ze heeft meerdere prijzen weten te behalen op concoursen zoals het Florence Concours 2017 en heeft podiumervaring als soliste en als ensemble- en orkestlid in Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen en Rusland.

Dasha is altijd op zoek naar kleur en klank in haar spel, evenals pure techniek en persoonlijkheid. Dat zijn de belangrijkste aspecten van vioolspel voor haar.

Meer informatie is te vinden op de website dasha serck (link).

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam