Programma Vondeldorp in het Dufay Café in november

Programma Vondeldorp in het Dufay Café in november

Vondeldorp
Dufay Café

Een literair café met Geke van der Wal, een muzikale theatervoorstelling naar een sprookje van Poesjkin, de cyclus over Positieve Gezondheid en een lezing over het eigenzinnige stijlicoon Coco Chanel. Naast de bitterballenborrel, de film, de pubquiz en het kaarten organiseert Vondeldorp nog veel meer in het Dufay Café. Hieronder het complete overzicht voor de maand november. Klik op de titels voor meer informatie en het bestellen van kaarten.

Zondag 5, 16.00 uur - Bitterballenborrel

Met ook de prijsuitreiking aan de kinderen die de mooiste kunstwerken hebben gemaakt voor de wedstrijd die bij ons lustrum werd georganiseerd.

Dinsdag 7, 20.00 uur - Film: Atonement (2007)

Britse dramafilm onder regie van Joe Wright, naar het gelijknamige boek uit 2001 van Ian McEwan.

Woensdag 8, 20.00 uur - Pubquiz: Tweede Kamerverkiezingen

Speciale editie van onze pubquiz met, naast de algemene vragenronden, ook een ronde met vragen in het kader van de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november

Dinsdag 14, 20.00 uur - Literair Café: Geke van der Wal

Op 14 november praat oud-journalist Karel van Hoof met Geke van der Wal over In plaats van woede, haar biografie over het leven van Guus Belinfante (1911-2000). Bertus Hendriks, ex-Maagdenhuisbezetter en Amsterdams studentenleider geeft commentaar.

Zondag 19, 16.00 uur - Theater: De sneeuwstorm

Op zondagmiddag 19 november presenteert Vondeldorp in het Dufay Café de muzikale theatervertelling De sneeuwstorm, een tijdloos sprookje van Aleksandr Poesjkin.  Harry-Imre Dijkstra vertelt en speelt klarinet, Oleg Lysenko bespeelt de chromatische accordion, de bayan.

Dinsdag 21, 20.00 uur - Positieve gezondheid: Kwaliteit van leven

In de cyclus over positieve gezondheid die Vondeldorp in samenwerking met Combiwel organiseert de eerste Idenburg lezing: De magische kracht van alleen zijn door Tim Voors.

Zondag 26, 16.00 uur - Lezing: Coco Chanel, Stijlicoon

Op zondagmiddag 26 november presenteert Vondeldorp in het Dufay Café een kunstlezing over Coco Chanel, het eigenzinnige stijlicoon, door Mathilde Joosse. We zijn blij dat we deze lezing met muzikale omlijsting, die eerder helaas moest worden geannuleerd, alsnog kunnen programmeren.

Dinsdag 28, 20.00 uur - Bridge en/of klaverjassen

Voor beginners (die wel al de basiskennis bezitten) tot gevorderden.

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam