22 oktober: Vondeldorp Kiest

22 oktober: Vondeldorp Kiest

Vondeldorp
Dufay CaféInformatief

Op 22 november gaat Nederland weer naar de stembus. Het politieke landschap is volop in beweging. Oudgedienden verlaten de arena en nieuwe mensen en groeperingen zorgen ervoor dat veel kiezers nog niet weten op welke partij dit keer te stemmen. Hoe zweven wij met zijn allen in Vondeldorp?

Zondagmiddag 22 oktober organiseert Vondeldorp daarom een Politiek Café in het Dufay Café. Aan de hand van een aantal stellingen gaan we met elkaar in gesprek in een Lagerhuis-achtige setting. Iedereen mag meediscussiëren, maar dat hoeft niet. De onderwerpen laten we zoveel mogelijk aansluiten bij de mensen en het leven in onze buurt. Denk aan de zorg, vermogensbelasting, Schiphol, de energietransitie. Een eigen stelling inbrengen mag natuurlijk ook! Aan het begin van de middag bepalen we samen welke onderwerpen ons het meeste aanspreken en waar we het deze middag met elkaar over gaan hebben.

Via de website en de nieuwsbrief houden we jullie verder op de hoogte, maar reserveer voor nu dus alvast  zondagmiddag 22 oktober in de agenda!

Plaats: Dufay Café, Dufaystraat 19

Datum: 22 oktober

Aanvang: 16.00 uur, inloop 15.30 uur

Toegang: vrije inloop

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam