Nieuws

Het lustrumfeest komt eraan!

Vondeldorp

De zomervakantie is ten einde en deze maand zijn we weer van start gegaan voor een bruisend tweede helft van het jaar bomvol met activiteiten.

Het najaarsprogramma in het Dufay Café is rond. Alle evenementen staan inmiddels in de agenda.

Maar één van de absolute hoogtepunten wordt natuurlijk ons lustrumfeest dat wordt gehouden rondom het Dufay Café. Op onze lustrumpagina is het complete feestprogramma te vinden. Ga bovenin de navigatiebalk naar Lustrum en lees alle details over de workshops, de muziek, de wandelingen en de wedstrijden waarmee mooie prijzen zijn te winnen.

Verder hebben we de gelegenheid aangegrepen om een mooi overzicht samen te stellen van wat er allemaal is bereikt in de afgelopen 10 jaar en daar een prachtige lustrumkrant van gemaakt. Anderhalf keer zo dik als we eerst van plan waren en nog kon alles er niet in... Die is in de laatste week van augustus bij alle bewoners van ons stadsdorp op de mat beland.

(update  14 september 2023)

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam