Nieuws

28 mei Pubquiz in het Dufay Café

Vondeldorp
Dufay CaféMuziekSpel en quiz

Zondag 28 mei, eerste Pinksterdag, spelen we opnieuw de oergezellige Vondeldorp Pubquiz, de een-na-laatste pubquiz van dit seizoen. Deze keer hebben we geen speciaal thema, dus we houden de onderwerpen heel gevarieerd. Ook wel eens leuk voor al die mensen zonder specialiteit ;-)

Alvast een tip voor de plaatjesronde: hier word je uitgedaagd om auto-emblemen te herkennen.

We spelen in teams van maximaal 5 personen, dus er is altijd wel één teamgenoot die het antwoord op de vraag zal weten - dan kan het bijna niet misgaan, toch?! Heb je nog geen team? Geen nood, kom gerust alleen, dan zorgen we ter plekke dat er een gelegenheidsteam wordt samengesteld.

Plaats: Dufay Café, Dufaystraat 19 (hoek De Lairessestraat)

Tijd: 16.00 uur. Inloop vanaf 15.30 uur. We sluiten rond 18.00 uur weer af

Toegang: Gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

Trommel je (binnen)buurtgenoten op en doe gezellig samen mee onder het genot van een drankje en hapje.

De voor zondag zondag 28 mei geplande speciale pubquiz over de popmuziek van 1960 tot 1990 is uitgesteld naar zondag 25 juni. Op 28 mei spelen we dus een "gewone" pubquiz en op 25 juni gaan we dan swingend de zomervakantieperiode in.

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensBBDB_MakelaarsDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg