Nieuws

Film 'Chocolat' met Juliette Binoche en Johny Depp

Van en door Vondeldorp

Zondag 22 januari vertonen we in het Dufay Café de film Chocolat met onder andere Juliette Binoche en Johnny Depp. 

Chocolat (2000) vertelt het verhaal van de jonge moeder Vianne Rocher (Juliette Binoche) die met haar dochter Anouk aankomt in het fictieve Franse dorpje Lansquenet-sous-Tannes. Daar opent zij de kleine bijzondere chocolaterie La Céleste Praline.

Viannes onweerstaanbare chocolade verandert het leven van de dorpelingen, helemaal als de bohemien Roux (Johnny Depp) aanmeert.

Klik in de kalender op 22 januari om je aan te melden.

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_Liem