Nieuws

29 november: Forensisch arts Udo Reijnders vertelt

Van en door Vondeldorp

Wat doet nou een forensisch arts? We kijken allemaal we eens naar CSI of andere 'crime investigation' series maar werkt het in de (Nederlandse) werkelijkheid nou ook zo? Buurtgenoot Udo Reijnders kan ons hier alles over vertellen. Al jaren werkt hij als politiearts en hoogleraar Forensische Geneeskunde en heeft veel interessante verhalen. Wil je alles weten of hoe forensisch onderzoek in de praktijk werkt? Dit is je kans en kan je ook al je vragen stellen. Meld je HIER aan.

Aanvang: 20.00 uur, borrel na afloop
Inloop: vanaf 19.30 uur
Locatie: DufayCafé, Dufaystraat 19, hoek De Lairessestraat
Bijdrage: 5 euro 
Klik HIER om een ticket te bestellen

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg