Nieuws

Afgelast - 27 november: Kid's schaakinstuif 

Cultuur in de buurt

Helaas hebben we de schaakinstuif moeten aflasten omdat we te weinig aanmeldingen hadden. Had je je willen opgeven? Laat het ons weten! Bij voldoende belangstelling organiseren we in 2023 graag een nieuwe schaakinloopmiddag voor de jeugd onder begeleiding van Robert Jan.

Geef het door aan je kinderen, buurkinderen en kleinkinderen:
Voor alle kinderen uit de buurt: kom zondag 27 november naar het DufayCafe voor een middag schaken onder leiding van Robert-Jan Schaper, een ervaren schaaktrainer van de schaakschool Keyserkids uit De Pijp. Robert-Jan leert je nieuwe technieken die je vervolgens meteen kunt toepassen tijdens een partijtje schaak. Deze middag is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar die al een beetje kunnen schaken.

Kids Schaakinstuif, alle niveaus in DufayCafé
Wanneer: zondag 27 november
Tijd: 15.00-17.00 uur
Inloop vanaf 14:45 uur
Kosten: 5 euro (inclusief een drankje)

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsWijnhandel_Koninginneweg