Nieuws

Goedbezocht optreden The New York Second

Cultuur in de buurt

Zondagmiddag 13 november was het tweede concert in de reeks Muziek op Zondagmiddag, georganiseerd door Vondeldorp. Dit keer trad jazzband The New York Second op, van componist, pianist én buurtgenoot Harald Walkate. Voor een nagenoeg uitverkocht DufayCafe speelde hij samen met Lorenzo Buffa (contrabas) en Max Sergeant (drums) een aantal  nummers van hun nieuwe CD (nog niet verschenen). Harald heeft de naam poetische, filmische muziek te maken, en ook deze middag deed hij zijn naam eer aan. Een prachtig en heerlijk ontspannend concert met een gezellige borrel erna.

Voor een fragment uit het optreden klik HIER

   

    

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg