Nieuws

Donderdagochtend Vondelkoffie

Sociale kaart

Om de week is er een inloop koffieochtend, de ene ochtend vanaf 10.30 uur  bij Brasserie Keyzer,  de andere donderdag in het DufayCafé. Dus om en om. Voor iedereen makkelijk bereikbaar. We starten op 10 november. in het DufayCafé.  Peter zal jullie dan extra feestelijk onthalen met iets lekkers bij de koffie!
Wisten jullie al dat hij ook heerlijke soep, salade en broodjes serveert? En de krant er elke ochtend klaar ligt? 

Inloop is vanaf 10.30 uur, kijk verder in de kalender voor de locatie, 

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg