Nieuws

Programmering DufayCafé - doe je mee?

Vondeldorp organiseert elke dinsdagavond en zondag leuke activiteiten in het DufayCafé. De commissie die het programma verzorgt is dringend op zoek naar mensen die het leuk vinden om kinderactiviteiten in het Café te organiseren. Lijkt dit je leuk? Heb je organisatietalent, creatieve ideeën of wil je helpen met de uitvoering? Alle hulp is welkom! Stuur ons een berichtje via Info@vondeldorp.nl

Het DufayCafé en Vondeldorp zijn er voor elkaar en voor de buurt. De verwachting is dat hierdoor een dynamiek ontstaat die meer mensen in de buurt met elkaar verbindt en Vondeldorp leuker, sterker en diverser maakt. Jonge gezinnen maken een groot deel uit van onze buurt, maar er is op dit moment nog weinig interactie met Vondeldorp. Met een tweetal initiatieven hopen we hierin verandering te brengen: samenwerking met de ZuiderMrkt (waarover meer in een volgende nieuwsbrief), en het programma dat we organiseren in het DufayCafé.

Ieder kwartaal willen we een activiteit organiseren voor elke leeftijdscategorie, dus peuters, basisschool, en tieners. Tot december staat er kinderyoga, schaakinstuif voor alle leeftijden en een open podium op het programma.

Voor het komende jaar zijn we hard op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te helpen met de organisatie van deze kinderactiviteiten - dus met elkaar bedenken, organiseren en uitvoeren. Kom jij ons versterken? We horen graag van je via Info@vondeldorp.nl

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam