Nieuws

Het PROGRAMMA DufayCafé

 

De komende maanden is er in het DufayCafé voor iedereen wat te doen op de dinsdagavond of zondagmiddag! Kom luisteren naar boeiende sprekers, geniet van klassieke muziek, Jazz en pop in een intieme setting, of kom met je kinderen naar het openpodium. Dit is slechts een greep uit de activiteiten, hieronder vind je het volledige programma.

Houd ook de kalender op de homepage in de gaten voor aanvullingen. Alle voorstellingen/activiteiten hieronder zijn toegankelijk voor iedereen, dus zowel leden als niet-leden van Vondeldorp. Tenzij anders aangegeven, duren de voorstellingen één uur, met aansluitend een gezellige borrel.

Voor veel activiteiten is het nodig om een ticket te kopen, daarmee dekken wij de kosten van de huur en de optredens. Sommige activiteiten zijn gratis, daarvoor kun je je aanmelden door een email te sturen naar info@vondeldorp.nl (dit vragen we in verband met het beperkte aantal plaatsen in het DufayCafé).

Voor meer informatie en aanmelden: ga naar de kalender op homepage en klik op de dag en het programma van keuze.

Direct tickets bestellen voor een of meer van de activiteiten? Klik dan HIER.

Heb je suggesties of leuke ideeën om in het DufayCafé te organiseren? Laat het ons weten op info@vondeldorp.nl

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg