Nieuws

De fanfare gaat voorop! 12.30 vertrek Zuidermrkt. Loop mee!

Van en door Vondeldorp

HOORT... ZEGT HET VOORT!
Feestelijke opening Dufayhuis
Zaterdag 10 september
13.00 - 17.00 uur
Dufaystraat 19 (voorheen Paulusschool)

Zaterdag 10 september wordt het Dufayhuis officieel geopend. De huisartsen en fysiopraktijken zijn verhuisd en ook de apotheek heeft daar een plek. Het DufayCafé is nog niet helemaal klaar maar het begin is gemaakt. De boekenkasten worden gevuld, de vleugel en de leestafel staan klaar. Het is een plek waar vooralsnog de dinsdagen en zondagmiddagen voor Vondeldorp zijn gereserveerd. We hebben superleuke activiteiten in de planning. Hoop dat jullie allemaal onze flyer met het programma  in de bus hebben gevonden. Nee? Klik HIER

Hoort... Zegt het voort!
Dit alles gaan we graag zaterdag samen met jullie en alle buren vieren. Het straatorkest 'Toeters en bellen' gaat iedereen rond 12.30 uur ophalen vanaf de Zuidermrkt/Obrechtplein en loopt dan naar het Dufayplein. Loop gezellig mee. 
Het wordt een leuke middag, Er zijn hapjes en drankjes en als vanouds speelt de "John Gration Band" weer voor ons. Voor de kinderen is er een springkussen, poppenkast, schminken en allerlei spelletjes. 
Kom kijken naar de tuin in wording waar al grote stappen gezet zijn en nu allerlei informatiekramen staan. En natuurlijk is er een Vondeldorpkraam want we hopen dat we veel buurtgenoten enthousiast kunnen maken voor Vondeldorp en lid worden. Het is natuurlijk ook een kans voor de verschillende groepen om mensen te informeren over hun activiteit. 
Kom allemaal!

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_Liem