Nieuws

2022....een gezellig en actief begin!

Van en door Vondeldorp

In plaats van de gebruikelijke nieuwjaarsborrel zijn we het nieuwe jaar gezellig en sportief begonnen. Vondeldorpers zijn niet voor één gat te vangen: we kunnen elkaar wel degelijk ontmoeten! Op zondag 9 januari verzamelden we bij het Blauwe Theehuis in het Vondelpark en met een 'drankje-to-go' zijn we in kleine groepjes een rondje gaan lopen.

Maar eerst heeft onze nieuwe voorzitter Jaap van Kampen een toast uitgesproken op het nieuwe jaar en natuurlijk de twee bestuursleden die afscheid nemen, Tjeerd Hulsman en Michaël Ferron, hartelijk bedankt en in het zonnetje gezet.

Meer foto's staan achter de inlog voor leden bij albums.

Brasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg