Nieuws

Doe mee met Vondeldorp op Burendag!

Zaterdag 25 september is de Landelijke Burendag. Omdat de buurt leuker kan worden als buren elkaar ontmoeten willen we op die dag zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. We vinden het daarom dan ook geweldig dat de eerste Vondelbiebkastjes op deze dag opgehangen gaan worden.

Dankzij een aantal enthousiase buurtgenoten is dit project nu écht van start gegaan! Er zitten maar liefst vijf kastjes in de planning en de eerste drie zijn dan echt klaar. Loop om 16.00 uur gezellig langs bij een van de volgende lokaties en neem een borrel mee en natuurlijk een boek. Leuk om je daar te zien! 
We hebben vrolijke Vondeldorpboekenleggers klaarliggen om daar uit te delen. En natuurlijk wordt er informatie over Vondeldorp gegeven. Misschien ook een leuke en gezellige gelegenheid om je werkgroep onder de aandacht te brengen!

De eerste lokaties zijn: 
- in de Valeriusstraat hoek Banstraat bij de stomerij
- in de Van Eeghenstraat ter hoogte van de kapel van het oude Stadsdeelkantoor tegenover nr.187 
- Hoek Obrechtstraat 74 / Nicolaas Maesstraat

Behalve bij de Vondelbiebjes kunnen we elkaar ook ontmoeten op het Valeriusplein, onze tegenwoordige borrellocatie.
Is deze dag niet een supergelegenheid om deze plek een beetje onder handen te nemen en de brandnetels wat in te tomen?
Kom om 15.00 uur met snoeischaar en tuinhandschoenen dan pakken we --voordat om 16.00 uur de borrel begint-- samen het plein een beetje aan.

En last but not least grijpt ook onze eigen prikgroep deze dag met beide handen aan om in de buurt gezellig met elkaar zwerfafval te prikken. Zin om mee te doen? Neem een prikker mee als je die hebt en een vuilniszak en kom om 15.00 uur naar het Valeriusplein. Vanaf daar gaan we gezellig met elkaar het zwerfafval te lijf! Daarna, om 16.00 uur de borrel!

ArtiChocBrasserie_De_JoffersVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicSimon_MeijssenSlagerij_Van_DamVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg