Nieuws

Geef je mening!

Leefomgeving

Woon je in Zuid en heb je wensen voor de straat of wijk? Is er zwerfafval, te weinig groen of overlast? Heb je suggesties voor verbetering van sociale cohesie of is er juist iets waar je erg tevreden over bent dat moet blijven? Je kunt het allemaal laten weten via de Buurtenquête Zuid (in Engels of Nederlands). 

Wat gebeurt er met de gegevens

Elk jaar worden er door de gemeente gebiedsplannen gemaakt voor elk van de 22 gebieden die Amsterdam rijk is. Voor Zuid zijn deze gebieden Buitenveldert / Zuidas, De Pijp / Rivierenbuurt en Oud-Zuid. In het gebiedsplan staat concreet beschreven wat de plannen voor het komende jaar zijn. Het plan wordt geschreven op basis van de gebiedsvisie van de gemeente en signalen vanuit de buurt. Dat is waar jouw mening telt. De gegevens van deze enquête worden meegenomen voor de gebiedsplannen van 2022. Je kan dus van achter de computer in 10 minuten inspraak hebben op de plannen van jouw buurt!

ArtiChocBrasserie_De_JoffersVan_TwuijverAffourtitBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenSlagerij_Van_DamVan_Campen_Liem