Nieuws

Vondelbieb in de buurt

Van en door Vondeldorp

De openbare boekenkastjes schieten in Amsterdam als paddenstoelen uit de grond. Wie heeft er zin om mee te denken over en mee te werken aan de productie van een aantal “Vondel biebs” voor ons Vondeldorpgebied?
Met Vondel bieb bedoelen we een mini bibliotheekje waar iedereen tweedehands boeken kan plaatsen en lenen. In Coronatijd is het aantal lezers toegenomen en wat is leuker en duurzamer dan met elkaar boeken te delen?


We zijn op zoek naar project planners, timmervrouwen en – mannen en iedereen die denkt hier een bijdrage aan te kunnen en willen leveren. Ook komen we graag in contact met diegenen die al een mini bieb beheren in dit gebied. De eerste stap is dat we gezamenlijk (Zoom) overleg hebben om een team te formeren. Meld je aan via info@Vondeldorp.nl.

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg