Nieuws

Online bijeenkomst over Dufayhuis

LeefomgevingVan en door Vondeldorp

Donderdagavond 6 mei  tweede online informatie-bijeenkomst over Dufayhuis
We praten iedereen graag bij over de buurtkamer, de buurttuin en de buurtwerkplaats. De verbouwing van de school is gestart, er is een tuinontwerpster uitgekozen voor de buurttuin, er zijn verdere plannen voor de buurtwerkplaats!

Iedereen is van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst via beeldscherm op donderdag 6 mei van 20.00-21.30 uur.Als je je wilt aanmelden voor de sessie op donderdagavond 6 mei, dan kan dat door een mail te sturen naar onlinesessie@vondeldorp.nl. Op de dag van de sessie ontvang je dan per mail een link waarmee je aan de sessie kunt deelnemen. Voor deelnemen is geen speciale applicatie (zoals Zoom) vereist. Een gewone browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Edge of Safari is voldoende.

29 mei: Heidag Dufayhuis
Wellicht wil jij meepraten over de verdere invulling van de buurtkamer. Op 29 mei is er een heidag met alle toekomstige gebruiklers over samenwerking van het gezondheidscentrum met de buurtbewoners en Vondeldorp in de buurtkamer. Het bestuur van Vondeldorp neemt graag twee leden mee naast enkele bestuursleden.

De Dufayschool wordt het Dufayhuis, praat mee, blijf op de hoogte en draag bij aan dit mooie buurtproject.

Brasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg