Duurzaam Vondeldorp

Flyer rapport Duurzaam Vondeldorp  Een aantal buurtgenoten heeft elkaar opgezocht en werkt samen in de Werkgroep Duurzaam Vondeldorp. Ons doel is om activiteiten op gang te brengen om Vondeldorp duurzamer te maken en zo hopelijk een kleine bijdrage te leveren en in ieder geval iets te doen.

Activiteiten van de Werkgroep Duurzaam Vondeldorp (WDV)

De werkgroep wil de bewoners van stadsdorp Vondeldorp informeren op het gebied van waterberging, energietransitie en groene daken i.v.m. hittebestendigheid in de stad. We willen de bewoners enthousiast maken en stimuleren om maatregelen te treffen zodat onze buurt duurzamer wordt.

Ook organisaties en instanties die gehuisvest zijn in gebouwen met een dak dat mogelijk geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen, worden benaderd. Denk aan scholen, hotels, sociale instellingen maar ook aan de woningcorporaties met woningbezit in Vondeldorp.

Verslag Informatieavond September 2017

Het verslag van de informatieavond over het bevorderen van een duurzaam Vondeldorp op 20 september 2017 vind u door links in het menu op "Verslag september 2017" te klikken.

Tussenrapport verduurzaming Vondeldorp April 2020

Via DEZE LINK kunt u het Rapport Verduurzaming Vondeldorp door Tisja Kuiper downloaden.

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg