Vrienden van Vondeldorp

Opgericht in 2013 heeft Stadsdorp Vondeldorp het doel om contact tussen iedereen die woont in ons gebied te bevorderen. Om dit te bereiken organiseert en faciliteert Vondeldorp allerlei initiatieven waaronder een wekelijkse koffieochtend, een maandelijkse borrel, jaarlijks een zomerfeest en een golfdag, lees- en debatgroepen, een eigen koor, een eenmalige buurttop, en nog veel meer. Vondeldorp heeft ruim 500 actieve leden.

Voor ondernemers en zelfstandigen uit de buurt is het mogelijk om `vriend´ te worden van Vondeldorp. Daarmee steun je de veelheid aan activiteiten die onder de paraplu van Vondeldorp worden georganiseerd. Als tegenprestatie voor je bijdrage wordt je (bedrijfs)naam als vriend op de Vondeldorpwebsite en Facebookpagina vermeld. Als vriend krijg je voorrang om tijdens events als het jaarlijks zomerfeest je bedrijf te promoten.

Vriend worden van Vondeldorp? Dat kan eenvoudig door een email te sturen aan info@vondeldorp.nl. Nadat je kenbaar hebt gemaakt dat je vriend wilt worden stuurt onze penningmeester je een factuur voor de jaarlijkse bijdrage. Als je gelijk met de e-mail voor aanmelding als vriend je bedrijfslogo meestuurt dan zorgen wij ervoor dat je wordt vermeld op onze website en Facebookpagina.

Onze vrienden:

NB: dze pagina wordt geactualiseerd. Als u van mening bent dat u hier ten onrechte ontbreekt, neem dan contact op via webmaster@vondeldorp.nl.

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam
Vitae Sport
Simply Fish