Vondeltop

Op 29 oktober 2016 organiseerde Stadsdorp Vondeldorp een Buurttop. Het doel was om samen met de buurt uit te zoeken hoe voor bewoners en ondernemers het ideale Vondeldorp eruitziet. Wat zijn prioriteiten en hoe zien zij de toekomst van deze buurt?

In het verslag van deze dag staan alle besproken onderwerpen en de aangedragen oplossingen (korte en lange termijn). Uit de buurttop zijn enorm veel concrete initiatieven voortgekomen, waaronder de huiskamerconcerten van de ‘Chambre d’Amis‘, plannen voor de doorontwikkeling van de Paulusschool in een buurtfaciliteit ‘Vondelthuis’ en de werkgroep ‘Duurzaam Vondeldorp‘.

Klik op de foto links om het complete verslag (met nog veel meer initiatieven) te openen. Ook is dit verslag een goede leidraad voor andere organisaties die een soortgelijk evenement willen oragniseren.

Wilt u meer weten over de Buurttop of de vervolgstappen, deelnemen aan een van de projectgroepen, of op een andere manier een bijdrage leveren aan de buurt? Laat het ons weten op vondeldorp@gmail.com!

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam