Binnenbuurten

Vondeldorp draait lekker met allerlei activiteiten, borrels, lezingen en kringen. Mogelijkheden genoeg om elkaar te ontmoeten. Maar misschien vind je het ook leuk om zicht te krijgen wie er nu bij je direct in de buurt woont en om elkaar te ontmoeten. Daarvoor is Vondeldorp nu ook verdeeld in binnenbuurten. Leden kunnen inloggen op de ledenlijst en kunnen daar zien wie er bij hun in de buurt wonen.

Plattegrond Binnenbuurten

Er is geïnventariseerd wie er bij elkaar in de buurt wonen en er wordt in elke binnenbuurt met regelmaat een borrel of koffie of iets dergelijks georganiseerd. De rode draad is om de buurt prettiger, gezelliger en minder anoniem te maken. Immers, het is prettig om niet alleen vertrouwd te zijn met de buurt maar ook met de buren.

Inspringers

In een van de binnenbuurten is onlangs een INSPRINGERSGROEP in het leven geroepen. Ze gaan een lijst aanleggen van ‘ inspringers’, buurtgenoten die  wel eens voor en met een ander willen doen “zodat we echt gaan zijn wat we willen zijn: een buurt voor elkaar”. 

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg