Lid worden

Woon je in het onderstaande gebied? Dan kun je lid worden van Vondeldorp.

Plattegrond stadsorp

Woon je in het onderstaande gebied? Dan kun je lid worden van Vondeldorp.

Als lid heb je toegang tot onze unieke activiteiten en netwerk. Ook heb je exclusieve toegang tot het ledengedeelte op onze website. Met je jaarlijkse bijdrage kunnen we steeds weer nieuwe initiatieven in de buurt opstarten.

De hoogte van de bijdrage voor het lidmaatschap wordt elk jaar vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering. Met ingang van 2023 bedragen de kosten per kalenderjaar

  • € 33,00 voor een individueel lidmaatschap en
  • € 53,00 voor een familielidmaatschap.

Je krijgt aan het begin van elk kalenderjaar een factuur voor de kosten van het lidmaatschap. Als je in de loop van het jaar lid wordt ontvang je na acceptatie een factuur voor de rest van het lopende jaar.

Het familielidmaatschap geldt voor maximaal 2 personen op hetzelfde woonadres (huishouden).

Let op: als je kiest voor een familielidmaatschap verzoeken wij je om voor beide leden op dat adres (apart!) het formulier in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonsgegevens


ArtiChocRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg