Lid worden

Als lid heeft u toegang tot onze unieke activiteiten en netwerk. Ook heeft u exclusieve toegang tot het ledengedeelte op onze website. Met uw jaarlijkse bijdrage kunnen we steeds weer nieuwe initiatieven in de buurt opstarten.

De hoogte van de bijdrage voor het lidmaatschap wordt elk jaar vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering. Met ingang van 2022 bedragen de kosten per kalenderjaar

  • € 30,00 voor een individueel lidmaatschap en
  • € 48,00 voor een familielidmaatschap.

U krijgt aan het begin van elk kalenderjaar een factuur voor de kosten van het lidmaatschap. Als u in de loop van het jaar lid wordt ontvangt u na acceptatie een factuur voor de rest van het lopende jaar.

Het familielidmaatschap geldt voor alle personen op hetzelfde woonadres (huishouden).

Let op: als u kiest voor een familielidmaatschap verzoeken wij u om voor elk lid op dat adres (apart!) het formulier in te vullen.

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonsgegevens


ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg