Workshop voor kinderen

Creatieve Workshop voor kinderen van 6 - 10 jaar onder leiding van Chris Vandegehuchte: maak je eigen schilderij met wol, textiel, verf en andere restmaterialen.

Zondag 20 oktober stappen we in de voetsporen van textiel- / wolkunstenaars als Michael Raedecker, Dado Shapiuera, Tanja Hirschfeld, KH Bamba.

We gaan schilderen of tekenen met een combinatie van verf, lijm, wol, textiel en andere materialen. Hiermee creëren we een reliëfschilderij of textielcollage op canvas. Dankzij de tactiele eigenschappen van de materialen wordt het afgebeelde zachter en krijgt het meer diepte. De kinderen worden hierbij automatisch gestimuleerd om associaties te zoeken tussen textuur of kleur van de materialen en hetgeen ze willen afbeelden, wat resulteert in een spannend verhaal.

Plaats: Dufay Café, Dufaystraat 19

Datum: zondag 20 oktober

Aanvang: 15.00 uur, inloop 14.45 uur

Kosten:

  • € 3,50 Regulier tarief
  • € 3,50 Leden van Vondeldorp
  • € 1,00 Houders van een Stadspas
  • € 1,50 Toeslag kaartje aan de zaal
Klik hier om kaarten te kopen.
 

Over Chris Vandegehuchte

Chris Vandegehuchte is beeldend kunstenaar (schilderen, tekenen en beeldhouwen). In haar werk visualiseert ze het dagelijkse leven en de menselijke verbinding. Ze is in 2019 afgestudeerd op een visualisatie van het samenzijn in het Vondelpark. Een impressie hiervan is te zien op haar website (link) en op YouTube: (YouTube link 1) (Youtube link 2). In 2018 schilderde ze 30 dagen ontmoetingen in Le Pain Quotidien. Een selectie van 9 werkjes is permanent tentoongesteld in de PQ op de Cornelis schuyt. Op dit moment studeert ze kunstgeschiedenis aan de UVA en geeft ze kunstlessen aan kinderen bij MK24. Meer informatie op instagram: christelvandegehuchte, en Facebook: Chris Vandegehuchte Art.

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam
Vitae Sport
Simply Fish