Vondeldorp Zomerbarbecue - VOL

Gezellige zomer-BBQ voor leden van Vondeldorp

Op zondag 30 juni vieren we de zomer met een barbecue in de mooie tuin van het Dufay Café. Leden van Vondeldorp zijn vanaf 16.00 uur welkom voor een drankje, vanaf 17.30 uur tovert Peter lekkere gerechten van de BBQ. 

Het No Se kwartet, bekend van het lustrumfeest, trakteert ons deze middag op heerlijke jazzy achtergrondmuziek. 

We hopen dat je er met ons van komt genieten!

Plaats: Dufay Café, Dufaystraat 19

Tijd: Inloop vanaf 16.00 uur, Barbecue vanaf 17.30 uur

Kosten: €17,50  (inclusief een drankje naar keuze, gesponsord door Vondeldorp)

Aanmelden: Niet meer mogelijk - de barbecue is VOL

LET OP! Deze BBQ is uitsluitend voor leden Vondeldorp en introducées.
  • U moet ingelogd zijn op het ledengedeelte van de website om kaartjes te kunnen bestellen. Als dat nog niet het geval is komt u na het klikken op de link, hierboven, eerst op de inlogpagina. Daarna wordt u doorgeleid.
  • Als u al lang niet bent ingelogd op onze website dan komt u eerst op de pagina met uw persoonlijke gegevens ("Mijn gegevens"). Die kunt u dan controleren en eventueel corrigeren of aanvullen. U wordt doorgeleid naar het bestelformulier als u op "OPSLAAN" klikt, helemaal onderaan uw persoonlijke pagina.
  • Betaling van de kaartjes gaat via iDeal. Let erop dat u het hele bestelproces doorloopt om de betaling ook af te ronden.
Terug naar het programma-overzicht van juni.

NB: Deze middag luidt de zomerstop in van het Dufay Café programma. In juli en augustus zullen er sporadisch evenementen worden georganiseerd, in september starten we weer met het reguliere programma

Over No Se

Bijna 40 jaar geleden kwamen Sander van der Meer en Hein Verdam elkaar tegen. Sander speelde ooit piano en Hein speelde nog zelden saxofoon. Toch hadden ze grote behoefte om zelf muziek te maken. Zo ontstond No Sé. Inspiratiebronnen waren Burt Bacharach, Sergio Mendez, Tom Jobim en popmuziek uit de jaren '60 en '70.

Al snel speelden zij easy listening bij borrels en recepties. Niet lang daarna kwam drummer René Leijds de band versterken en de naam No Sé werd gekozen (‘Ik weet het niet’, geïnspireerd door Kuifje en de Zonnetempel). De agenda zat vol met spelen op feestjes en recepties. Plezier in het muziek maken stond voorop en er werd veel geïmproviseerd. Begin jaren ’90 kwam bassist Bart Mulder het eigenzinnige trio versterken.

De afgelopen 30 jaar is er veel gebeurd. Sander en René zijn helaas overleden. Bart en Hein wilden graag doorgaan en Arjen van Rijn (piano) en Paul le Clerq (drums) kwamen No Sé versterken. Het repertoire bestaat o.a. uit klassieke Bossa Nova en een aantal jazz standards en ballads. Zoals zij zelf zeggen: we zorgen voor een jazzy achtergrond bij borrels en recepties. Vooral doorpraten!

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam
Vitae Sport
Simply Fish