21 november Idenburg lezing in het Dufay Café

In de cyclus over positieve gezondheid die Vondeldorp in samenwerking met Combiwel organiseert de Idenburg lezing: De magische kracht van alleen zijn door Tim Voors.

Tim Voors (1972) is ondernemer en avonturier. Hij gebruikt het alleen lopen van duizenden kilometers door landen als Amerika, Japan, Nieuw-Zeeland en Spanje om inspiratie op te doen voor werk en leven. Dankzij deze maanden alleen in de wildernis kreeg hij nieuwe inzichten en een scherpe visie op zijn toekomst. Wandelen bevordert creativiteit en inventiviteit. Wandelen is voor hem onderdeel van het invloed uitoefenen op de kwaliteit van je eigen leven.

Met de cyclus over Positieve gezondheid willen Vondeldorp, de zorgprofessionals in het Dufayhuis en het buurtwerk van Combiwel ook bevorderen dat wij zelf actief bezig blijven met onze kwaliteit van leven. In gesprek met Tim Voors kunnen wij 21 november samen verkennen hoe daar invulling aan te geven.

Plaats: Dufay Café, Dufaystraat 19 (hoek De Lairessestraat)

Datum: dinsdag 21 november

Tijd: 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Na afloop een gezellige borrel. (Let op! We beginnen een half uur eerder dan eerder aangekondigd!)

Toegang: Gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam
Vitae Sport
Simply Fish