Programma

In het Dufay Café is voor iedereen wat te doen op de dinsdagavond of zondagmiddag!

Kom luisteren naar boeiende sprekers, geniet van klassiek, pop en jazz in een intieme setting, kom bridgen of neem je kinderen mee naar een creatieve workshop. Dit is slechts een greep uit de evenementen van ons programma.

De meeste voorstellingen/evenementen hieronder zijn toegankelijk voor iedereen, dus zowel leden als niet-leden van Vondeldorp. Tenzij anders aangegeven, duren de voorstellingen één uur, met aansluitend een gezellige borrel. Voor veel activiteiten is het nodig om een kaartje te kopen, daarmee dekken wij de kosten van de huur en de optredens.

Meer informatie?

Ga naar de AGENDA en klik op de dag en het programma van keuze. Daar vind je een uitgebreide beschrijving en informatie over kosten, kaartverkoop of aanmelden.
Heb je een vraag, suggestie of wil je iets in het Dufay Café organiseren? Laat het ons weten via events@vondeldorp.nl

Direct kaarten bestellen?

Klik HIER om direct kaarten te bestellen.

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg