Programma

In het Dufay Café is voor iedereen wat te doen!

Kom luisteren naar boeiende sprekers, geniet van klassiek, pop en jazz in een intieme setting, kom bridgen of neem je kinderen mee naar een creatieve workshop. Dit is slechts een greep uit de evenementen van ons programma.

De meeste voorstellingen/evenementen zijn toegankelijk voor iedereen, dus zowel leden als niet-leden van Vondeldorp. Meestal is er aansluitend een gezellige borrel. Voor veel activiteiten is het nodig om een kaartje te kopen, daarmee dekken wij de kosten van de huur en de optredens.

Klik HIER voor het programma van juni 2024

Meer informatie?

Ga naar de AGENDA en klik op de dag en het programma van keuze. Daar vind je een uitgebreide beschrijving en informatie over kosten, kaartverkoop of aanmelden.

Er is ook een maandelijkse NIEUWSBRIEF waarin we het programma bekendmaken. Leden van Vondeldorp krijgen die standaard toegestuurd. Ben je geen lid (bijvoorbeeld omdat je buiten ons werkgebied woont) en wil je toch worden geïnformeerd over ons programma? Geef je dan op via dit formulier.

Heb je een vraag, suggestie of wil je iets voor de buurt in het Dufay Café organiseren? Laat het ons weten via events@vondeldorp.nl

Direct kaarten bestellen?

Klik HIER om direct kaarten te bestellen.

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam