Over het Dufay Café

Van gymzaal naar ontmoetingsplek voor de buurt en cultuur

In de voormalige Paulusschool is nu het Dufay Café gevestigd: een sfeervol café dat dienst doet als huiskamer van onze buurt. Kom dinsdag-vrijdag langs tussen 9 en 17 uur, dan kun je bij kastelein Peter van Reenen terecht voor een goede cappucino, kop biologische thee en een lekkere lunch. Neem plaats aan de grote leestafel met kranten en tijdschriften, of bij mooi weer op het terras onder de pergola. Het aangrenzende schoolplein wordt op dit moment omgebouwd tot groene stadsoase waar het volgende zomer heerlijk toeven zal zijn.

Op dinsdagavond en zondagmiddag organiseert Vondeldorp in het DufayCafé een divers programma voor jong en oud. Denk aan jazz op zondagmiddag, een pubquiz, lezingen over de meest uiteenlopende onderwerpen, een schaakmiddag voor de jeugd, film, gezellige borrels... er is van alles mogelijk. Houd deze website in de gaten voor het laatste programma, iedereen is welkom, je hoeft geen lid te zijn van Vondeldorp.

Tot ziens in het Dufay Café!

Adres: Dufaystraat 19, 1075GS Amsterdam (tussen Joh. Verhulststraat en hoek De Lairessestraat)

Heb je een vraag, suggestie of wil je iets in het Dufay Café organiseren? Laat het ons weten via events@vondeldorp.nl

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDierenkliniek_VondelparkEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg