Over het Dufay Café

Van gymzaal naar ontmoetingsplek voor de buurt en cultuur

In de voormalige Paulusschool is nu het Dufay Café gevestigd: een sfeervol café dat dienst doet als huiskamer van onze buurt. Kom dinsdag-vrijdag langs tussen 9 en 17 uur, dan kun je bij kastelein Peter van Reenen terecht voor een goede cappuccino, kop biologische thee en een lekkere lunch. Neem plaats aan de grote leestafel met kranten en tijdschriften, of bij mooi weer op het terras onder de pergola. Het aangrenzende schoolplein wordt op dit moment omgebouwd tot groene stadsoase waar het volgende zomer heerlijk toeven zal zijn.

Op dinsdagavond en zondagmiddag organiseert Vondeldorp in het Dufay Café een divers programma voor jong en oud. Denk aan jazz op zondagmiddag, een pubquiz, lezingen over de meest uiteenlopende onderwerpen, een schaakmiddag voor de jeugd, film, gezellige borrels... er is van alles mogelijk. Houd deze website in de gaten voor het laatste programma, iedereen is welkom, je hoeft geen lid te zijn van Vondeldorp.

Tot ziens in het Dufay Café!

Adres: Dufaystraat 19, 1075GS Amsterdam (tussen Joh. Verhulststraat en hoek De Lairessestraat)

Heb je een suggestie voor een buurtevenement in het café of de tuin? Laat het ons weten via events@vondeldorp.nl 
Wil je privé iets organiseren in het Dufay Café? Neem contact op met Peter van Reenen: (06)1439 3114, of via email: pvanreenen@caiway.net

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam