Politieke gespreksgroepen

Met regelmaat komen Vondeldorpers bij elkaar om met elkaar van gedachten te wisselen over actuele politieke onderwerpen. Soms is een boek uitgangspunt voor gesprek (Joris Luyendijk, David van Reybroeck), soms pakken we de weekendkrant bij de kop. Welke kwesties worden daar aangekaart en wat vinden daarvan? We wisselen op ontspannen wijze onze kennis en opvattingen uit en komen zo tot nieuwe inzichten en vormen onze mening.

De groepen bestaan gelukkig uit mensen met verschillende politieke opvattingen, zodat er wat te discussiëren valt, maar we houden het beleefd en alles in het nette.

Om de beurt is iemand gastheer/vrouw. We komen op avonden bij elkaar, die beginnen om 20.00 uur en meestal tussen 22.00 en 22.30 uur worden afgesloten.

Voor informatie: Jaap van Kampen: jaapvalerius@gmail.com (020 6628120)

Brasserie_De_JoffersVan_TwuijverAffourtitBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenSlagerij_Van_DamVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_Liem