Jeu de boules

Vorig jaar zijn zo’n veertien Vondeldorpers begonnen met het spelen van Jeu de Boules. Een heerlijk spel waarbij je lekker buiten kan zijn en het in teams tegen en met elkaar kan opnemen.

Dit tweede jaar zullen we vanaf half april weer starten met eenmaal op de 2e zondag van de maand en eenmaal op de laatste dinsdag van de maand. Steeds vanaf 16 uur tot zolang het leuk is.

Meestal spelen we op het Museumplein en soms met een klein groepje op het baantje bij de fietsersbrug Schinkelhaven aan einde Vondelpark.

Heb je zin om mee te doen zo vaak als je kunt, meld je dan bij Jacques van Gerwen of bij Annelies Heesakkers via info@vondeldorp.nl. Zij kunnen je meer informatie geven en je in de whatsappgroep opnemen als je besluit mee te gaan doen.

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg