Chambres d'Amis

Dank namens de Chambres d’Amis-organisatie

Vanaf 2017 heeft onze werkgroep 10 prachtige concerten in huiskamers van leden van Vondeldorp kunnen organiseren. We vinden het nu tijd om ons stokje over te dragen. Wij hebben heel plezierig samengewerkt binnen de werkgroep, maar ook hebben we veel vrienden en goede bekenden overgehouden. Wij danken de bezoekers van onze concerten voor hun enthousiasme, velen van jullie bezochten meerdere concerten, en we bedanken onze gastvrouwen/heren waar we de boel in huis nogal grondig op zijn kop moesten zetten om ruimte te maken voor 30 tot 60 gasten, en – last but not least – we bedanken het bestuur van Vondeldorp, dat ons altijd zo loyaal heeft ondersteund.

Heel hartelijk bedankt allemaal.

We hopen dat anderen onze activiteit willen voortzetten. Het is een prachtige activiteit!

Margriet Gersie, Reina Steenwijk, Theo Trautwein

Oproep

Heb je interesse en vind je het leuk Chambres d’Amis een doorstart te bezorgen, meld je dan aan via info@vondeldorp.nl.

Wat is Chambres d'Amis

Chambre d’Amis is opgericht om muziek, poëzie en andere kunstvormen bij mensen in Vondeldorp thuis te presenteren. Dat gebeurt zoveel mogelijk ook door bewoners van Vondeldorp: voor en door de buurt dus!

Meestal beginnen de concerten om 15.30 met inloop vanaf 15.00 uur met een kopje koffie of thee. Na afloop is er een borrel.

De concerten worden altijd aangekondigd via de nieuwsbrief.

Vindt u dit een goed initiatief? Als u een mooie culturele uitvoering kunt aanbieden of als u uw huiskamer beschikbaar wilt stellen meld u zich dan bij Vondeldorp, info@vondeldorp.nl.

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam