Buurtpodcast

BuurtPodcastgroep in oprichting:

Stel je voor: je loopt door een buurt en leert deze beter kennen door te luisteren naar verhalen van buurtbewoners. Zij vertellen over hun jeugd, waar zij hun haren laten knippen, waar je het beste in het zonnetje kunt zitten. En er zijn anekdotes over plekken waar liefde is ontstaan, over gekke voorvallen en nog veel meer. Je wordt meegenomen in de leefwereld van de buurtbewoner en zijn/haar buurt en ervaart hoe het is om daar te leven en te wonen. Na het luisteren van de podcast kun je meer vertellen over de buurt en heb je het gevoel dat de buurt jou bekend is. Woon je zelf in de buurt is het een en al herkenning en erkenning voor wat daar heeft afgespeeld en hoe het er nu is. Buurtpodcast wordt gemaakt door de mensen die zelf in de buurt wonen.

In navolging op de Buurtpodcastgroep Amsterdam de Pijp is nu de Buurtpodcast Amsterdam Oud-Zuid gestart.

Wij doen dit geheel in onze eigen stijl maar als je interesse hebt om eens te luisten naar de Buurtpodcast de Pijp dan kun je deze vinden in de podcastapp van Spotify en Apple Wij willen graag in contact komen met mensen die met ons van gedachten willen wisselen in de vorm van een interview over de volgende zaken:

Daarnaast is onze ambitie om  ooit een audio-tour in Oud Zuid binnen de grenzen van Vondeldorp te maken en zoeken iemand die hier ervaring mee heeft en dit samen met ons zou willen oppakken.

Jaap_Admiraal
Minerva_Boeken
Delen_Bank
De_Jong_Groep
Metamorfose
Imagine
Mulder-ZoW
Van Avezaath Beune
Frits Stolk Antiek
Landorette_Banstraat
Security Shop
Naastenwijzer
Restaurant_Maru
Brummel_en_Beuk
Jules_en_Juliette
Jumbo
Kunsthuis_Amsterdam