Afvalprikken in het Vondelpark

Datum:  dinsdag 29 juni 2021

Nadat eind januari een oproep was geplaatst om je aan te melden voor afval prikken in en rondom het Vondelpark heeft de eerste prikronde plaats gevonden. In totaal hebben nu 16 mensen zich aangemeld en mocht je ook mee willen doen en een held* van deze tijd worden neem dan contact op.

Hoe gaat het te werk?
We treffen elkaar om 14:00 uur buiten het hek van de werf naast het Kattenlaantje. Ik pak dan materiaal (een prikker, een plastic zak (deze af en toe leeg gooien in de afvalcontainers in het park scheelt weer plastic) en een hoepel voor de zak) voor het aantal mensen dat komt prikken. Mocht je je eigen spullen hebben dan is dat natuurlijk ook prima. Ik zou wel eigen werkhandschoenen mee nemen.  Na afloop tref ik weer iedereen buiten het hek om de spullen in te nemen.

Wanneer:        elke dinsdag om de 4 weken, elke donderdag om de 4 weken van 14:00-15:30 uur.
Waar:              buiten de gemeentewerf in het Vondeldorp naast het Kattenlaantje
Meenemen:     laarzen, wandelschoenen, kleding die tegen doorns kan, werkhandschoenen.
Je krijgt:           een afvalprikker en een plastic zak met draaghoepel
Aanmelden:     Eveline.knipping@planet.nl

ArtiChocBrasserie_De_JoffersVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg