Pilates voor mannen 50+

Datum:  vrijdag 22 november 2019

Pilates is goed voor jong én oud, man én vrouw. Maar oefeningen voor vrouwen zijn anders dan die van mannen. Laat staan als ze ook nog in leeftijd verschillen.

Want mannen zijn stijver. Pilates maakt je niet alleen soepeler, het verbetert ook je houding. Pilates richt zich op de diepere rug – en buikspieren (dus niet op de sixpack). Waardoor je rompstabiliteit toeneemt en je – letterlijk – steviger en meer in balans leert staan. Ook mannen met lage rugklachten hebben er veel baat bij.

Daarom  is dit Pilatesgroepje opgezet speciaal voor mannen 50+. Iedere vrijdagmorgen  is er een training om 11:30 uur in de vlakbij de gevangenis gelegen buurtkamer de Baarshaven, Baarstraat 31. Daar geeft de zeer ervaren fitnesstrainer Sandra Gilkes les. De eerste keer dat je komt is ter kennismaking en dus gratis. Daarna kost het 10 Euro per keer. Klik hier voor een interessant artikel over waarom Pilates goed is voor mannen.

Voor meer informatie: Paul Heerink: info@lomansloft.nl of 06-2182 4002. 

ArtiChocBrasserie_De_JoffersVan_TwuijverAffourtitBBDB_MakelaarsDe_BruinDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenSlagerij_Van_DamVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg