Muziek op zondagmiddag - River Folk Sideshow

Muziek op zondagmiddag - River Folk Sideshow
Locatie:  Dufay Café, Dufaystraat 19
Datum:  zondag 18 juni 2023

Zangeres/verteller Jacqueline Maris, violist/zanger Louis de Jel en gitarist/bassist Pieter Engels brengen een gevarieerde show - van Ierse ballades tot countryliedjes - met een verhaal!

Een wraakzuchtige Keltische piratenkoningin, twee outlaws in de Mexicaanse woestijn, bedrogen vrouwen, boze moeders, mannen die verlangen naar hun geliefden die ze noodgedwongen op het Ierse eiland achterlieten  – het komt allemaal voorbij in de liedjes en verhalen van de River Folk Sideshow. Je reist met ons van Ierland en Schotland naar Amerika en Newfoundland. Maar ook gaat het gewoon over de Waal bij ons om de hoek. 

We wonen in de Betuwse rivierdorpen Varik en Heesselt maar zijn zeker ook internationaal georiënteerd. Violist/zanger Louis de Jel heeft Schotse voorouders, gitarist/bassist Pieter Engels speelde oa in een Ierse band en zangeres/verteller Jacqueline Maris is al dertig jaar samen met een echte Ier. 

Hou je van Ierse ballades die vaak al verhalen op zich zijn, maar ook van Amerikaanse countrysongs en af en toe een Nederlandstalig liedje? En ben je ook nog gek op waargebeurde verhalen? 

Kom dan 18 juni naar het Dufayhuis! 

Voor een Impressie van het optreden klik HIER

Tijd: 16:00-18:00 met borrel na afloop, inloop: vanaf 15:30 uur

Toegang: Regulier €17,00 / Leden Vondeldorp €12,00 / stadspas met groene stip: €5,00 (exclusief €1,50 bestelkosten per bestelling)

Klik HIER voor kaarten

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg