Nieuws

Praat mee over een toegankelijker buurt tijdens een Buurtschouw

Van en door Vondeldorp

Het gebiedsteam Oud Zuid van het Stadsdeel Zuid wil samen met buurtbewoners een Buurtschouw houden om te inventariseren welke plekken in Oud Zuid aandacht verdienen om ze meer toegankelijker te maken voor alle bewoners. Ze willen verspreid over Oud Zuid gesprekken voeren met bewoners om te horen waar zij denken dat er verbeteringen mogelijk zijn.

We denken dan bijvoorbeeld aan het plaatsen van meer bankjes onderweg naar winkels of andere rustpunten voor mensen die minder goed ter been zijn. We kunnen ook samen kijken hoe toegankelijk ontmoetingslocaties in de openbare ruimte zijn voor alle leeftijden in de buurt.

Wie loopt er mee een ronde door de buurt met Martijn Companjen Gebiedsmakelaar in januari/februari 2022. Laat het ons weten op info@vondeldorp.nl

Meer informatie Martijn Companjen Gebiedsmakelaar Apollobuurt Stadsdeel Zuid Gemeente Amsterdam M. 0638068163 E. m.companjen@amsterdam.nl

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg