Nieuws

Steun de plannen!

Van en door Vondeldorp

Beste Abbie,

'Like' de Vondelbiebjes en de buurtwerkplaats!

Er is weer geld beschikbaar vanuit Stadsdeel Zuid om bewonersinitiatieven te ondersteunen. Wij hebben onze plannen voor de Vondelbiebjes en de Buurtwerkplaats aangemeld en om voor deze subsidie in aanmerking te komen hebben wij zoveel mogelijk 'likes' nodig. Daarom ons verzoek: klik op onderstaande link en help ons dit tot een succes te maken!
voor de Vondelbiebjes klik HIER
voor de Buurtwerkplaats klik HIER

 

ArtiChocRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg