Nieuws

Vorderingen Vondeldorp Buurtbieb 

Van en door Vondeldorp

Het “dode” raam van de stomerij op de hoek van de Valeriusstraat/Banstraat  bleek een uitstekende plaats voor het eerste kastje van de Vondel-buurtbieb. Mohammed (eigenaar van de stomerij) vond het een prima plan. Frans timmert een kastje op maat en Tineke neemt het beheer op zich. 

Zo eenvoudig kan het dus zijn! Er zijn inmiddels vijf Vondeldorpers die mee doen, maar dat mogen er meer worden.

Informatie en vragen bij Jaap van Kampen: mail naar jaapvalerius@gmail.com of bel 0630466471

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg