Nieuws

Hesjes voor de afvalprikkers in het Vondelpark

Van en door Vondeldorp

Vanaf februari 2021 ruimen vrijwilligers van het Vondeldorp om de twee weken plastic en ander zwerfafval op in het Vondelpark. Het resulteert in complimenten van voorbijgangers, je bent lekker buiten en actief in beweging terwijl je door de struiken en langs het water struint met je afvalprikker.

Sinds vandaag zijn wij ook zichtbaar als team met de witte hesjes met Vondeldorp logo en web adres opdruk. Al 20 mensen hebben zich aangemeld en gemiddeld lopen wij met 4-10 mensen om de twee weken door het park of door de buurt. Wil je ook meedoen meld je dan aan bij Eveline.

ArtiChocBrasserie_De_JoffersVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSimon_MeijssenVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg