Nieuws

18 maart Informatieavond Dufayhuis

We praten iedereen graag bij over de Buurtkamer, de Buurttuin en de Buurtwerkplaats. Er gebeurt van alles en half maart start de verbouwing! Iedereen is van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst via beeldscherm op 18 maart van 20.00-21.30 uur.

Als je je hiervoor wilt aanmelden dan kan dat door een mail te sturen naar onlinesessie@vondeldorp.nl. Op de ochtend van de sessie ontvang je dan per mail een link waarmee je aan de sessie kunt deelnemen.

Voor deelnemen is geen speciale applicatie (zoals Zoom) vereist. Een gewone browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Edge of Safari is voldoende.

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverAffourtitBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenJacobMTH_MakelaarsOHLAOrganicSimon_MeijssenSlagerij_Van_DamVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg