Nieuws

Nieuwe activiteit: Vondelthuisborrel!

Het nieuwe initiatief om naast de thuistafels ook thuisborrels te organiseren hebben we helaas door de omstandigheden op de lange baan moeten schuiven. Zodra het kan pakken we het zeker weer op. Wordt vervolgd.

De Thuistafels leverden vele gezellige avonden op maar zijn nu lastig te organiseren op 1.5 meter afstand. Maar... er is een nieuw plan: in plaats van eten aan een tafel gaan we samen in een klein groepje borrelen in de zitkamer, de Vondelthuisborrels!

In de zitkamer is het vaak makkelijker op de vereiste afstand verspreid te zitten. En zo kunnen we toch met elkaar afspreken. Iedereen kan blijven zitten.
Het idee is als volgt: Geef door hoeveel mensen je zo kunt ontvangen, 4, 5 of misschien wel meer. In plaats van koken zorg je voor drank en lekkere borrelhapjes. We zouden het leuk vinden als er elke woensdag een borrel is. We stellen voor vanaf 16.30 tot ongeveer 18.30 uur. Bijdrage voor de kosten is 7,50 euro.
Geef Clara Hillen een datum door wanneer je een borrel wilt organiseren en voor hoeveel personen en wij plaatsen dit in de nieuwsbrief. 
Clara Hillen wil graag de aftrap doen, wie volgt?? Geef je op bij Clara clara@hillencoaching.nl. We hopen natuurlijk op veel enthousiaste reacties.
Thuisborrel met poëzie
Sommige Thuistafels waren met poëzie en dat kunnen we bij de borrels ook doen. Dat wil zeggen, iedereen neemt een gedicht mee en draagt dit voor. Maar natuurlijk kan je ook zonder poëzie een borrel organiseren.

Voorwaarden voor een Vondelthuisborrel:
Bij een dergelijke borrel zit iedereen op anderhalve meter van elkaar.
Er is ruimte genoeg voor drankjes en hapjes zodat de mensen niet hoeven te gaan lopen. De beoogde tijd is van 16:30 tot 18:30 uur.
De borrel (wijn, bier fris) wordt aangekleed met lekkere en voedzame hapjes. Bijdrage € 7,50,-
Het is de bedoeling is dat je bij binnenkomst meteen gaat zitten.
Ook gebruik je de cleaninggel of was je je handen, waartoe de gastvrouw/-heer gelegenheid zal geven.

De gastvrouw/-heer desinfecteert alle deurknoppen van tevoren.
We houden ons aan de RIVM-richtlijnen, wat inhoudt dat iedereen door zijn aanwezigheid toestaat dat zijn e-mailadres en/of telefoonnummer worden gebruikt ingeval er onverhoopt een besmetting wordt geconstateerd bij één van de deelnemers.

Brasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenOHLAParfumerie_LouiseSimon_MeijssenSlagerij_Van_DamVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg