Nieuws

Zondag 6 september borrel op het Valeriusplein

Tot nu toe zijn de maandelijkse bitterballenborrels op het Valeriusplein uitermate gezellig verlopen en we gaan ervan uit dat we - ijs en weder dienende - daar deze zondag weer gezellig een borrel kunnen drinken. 

We hopen dat het door kan gaan maar mocht het weer spelbreker zijn en moeten we het afblazen, dan laten we dat rond een uur op 12 via de mail weten. 

Dus vanaf 16 uur zien we elkaar graag op het Valeriusplein. Neem je drankje mee, wij zorgen voor de bitterballen. Tot dan!

Brasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverAffourtitBBDB_MakelaarsDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMTH_MakelaarsOHLAOrganicParfumerie_LouiseSlagerij_Van_DamVan_Baerle_MakelaarsVan_Campen_LiemWijnhandel_Koninginneweg