Nieuws

Olympiatuin verwelkomt u op 14 maart

Kom buurten zaterdag 14 maart tussen 10:00 en 13:00 op de tuin aan het Olympiaplein bij de voetbalvelden aan de noordkant, achter het sierhek.

Samen met vrijwiliigers van NLDoet gaan zo'n 20 vrijwilligers  de tuin te lijf. Rond omwoelen, gaten en gleuven maken, paden bestrooien, stokken uitzetten. U kunt meedoen, lekker buiten wroeten. Of kom kijken en geniet van de tuin - in het midden hebben we een ‘zitje’.

Kinderen zijn ook welkom. Wij maken bloembommetjes. En neem plastic flessen mee mét dop, maak er gaatjes in en we stoppen het in de grond. In de zomer vullen we ze dan met water uit onze pomp. De dorstige groenten, kruiden en bloemen groeien dan mooi uit. Kom maar kijken!

Vanaf maart zijn we er op alle woensdagmiddagen en zaterdagochtenden. Zin om mee te doen? We zoeken nieuwe leden. En als je lid wordt: niks moet, je komt wanneer het uitkomt en ieder doet wat ie kan. Kost een tientje per jaar. Meer informatie bij  olympiatuinboon@gmail.com

Het nieuwe groeiseizoen is in aantocht. De buurttuinders van Zuiderkruid trappen ZATERDAG 14 maart feestelijk af. Tuin klaar maken voor het zaaiseizoen. Kom langs om deze dag met ons te ‘vieren’. Er is koffie, thee en lekkers.

ArtiChocBrasserie_De_JoffersRaethuys_OpticiensVan_TwuijverAffourtitDe_BruinDierenkliniek_VondelparkDokter_Frodo_GaymansEntreeHendriksen_StomerijenHooghiemstra_FotografieJaap_AdmiraalJacobMinerva_BoekenMTH_MakelaarsOHLAOrganicSlagerij_Van_DamVan_Baerle_MakelaarsWijnhandel_Koninginneweg